The end

Jess äntligen.. då har man slutfört Super Mario Galaxy, jag kanske inte var först men men. Skoj spel var det iaf!
image71

Gratis middag och vin

Ikväll återupptogs goda sedvanor. Dags igen för nätverksträff med Sveriges framtid. En mkt trevlig kväll på Blå i Karlstad. Det bjöds på löjrom till förrätt, en Helgeflundra till varmrätt och till detta en diskussion om bla rättvisemärkning och fair trade.

Olso

Snart ännu en vecka bakom sig.. väntar på att få öppna fredagspilsnern. Hur som, i morrn bär det av till Oslo - ska bli grymmt skoj.

Sjukt tränad ?

Sjukt tränad vore inte helt fel om man vore.
Hur som så har jag idag återupptagit min träning.... om de va länge sen sist? well... inte längre än jag glömt hur mina tränigsbyxor såg, var de var och var mitt träningskort fanns. Jag hittade som tur var både kortet och min väg till gymmet.

Nu väl efteråt känns de riktigt skönt och fått sjukt mkt energi.. låt mej fortsätta!



Jag fick ett brev på posten

Idag fick jag ett brev från ICA. Det innehöll en rabattkupong, 5% som självscanningskund.
Nu ska dom inte komma undan, jag ska fan handla konserver för 1 år frammåt !

Butiksfest

I går var jag på butiksfest på Raidodays. Gratis öl och mingel. Vid 22 tiden gick vi vidare i Örebros nattliv, mot Klaras. Väl inne i en slags VIP bar för oss Raidiodaysare beställer jag 2 Mojito, var på killen i baren ställer fram 2 st snapsglas, böjer sig ned i och tar fram en flaska Minto. "Nej inte Minto, 2 Mojito tack" halvskriker ja. Han snurrar runt och böjer sig över baren "Vi har ingen mynta". "Då tar jag en öl och en GT istället", Svårt att misslyckas med detta säger Nicklas.. precis före bartendern krossar ölglaset mot tappen.

Senare på kvällen på ett annat dansgolv spelas Ronny och Ragge - De 'e' Sommar.... och folk dansar å sjunger med.. phuu. Tack men nej tack.

Trots allt känns Karlstads nattliv rätt bra.

Samma kväll stoppar vakten musiken för att ryta åt 3 tjejer som dansar på en bänk. Samma vakt kastar nästan ut en kille för att han tar på sej sin mössa.. det är faktiskt dresscode på Klaras.

Vår

Känns rätt gött med vår så här när solen bränner på, men vem fan vill lägga 4000 spänn på sommardäck till bilen. Jag lägger hellre 4000 på svindyra kläder.

Fresh start

Tänkte börja blogga lite, kanske nån som orkar läsa...
Hur som helst var tanken att börja en ny blogg, får se hur det bli med den saken, jag kör på här tills vidare.

Men måste lära mej att blogga från mobilen, hur gör man ?