i väntan på flyget

Sitter på Arlanda och väntar. Kom lite tidigt i förmiddags, via Örebro.. för det gick visst inga som helst kommuikationer (för utom 6+ timmar buss) från Karlstad en söndag.

Skaffade ett Twitter konto
sinleche efter att ha läst en ganska intressant artikel om att skapa varumärken på nätet, varumärket jag. Ser kanske inte meningen med att skapa det just nu, men kanske kan leda till något.



Nyss käkat en räkmacka med tillhörande öl.
Flyget till Melbourne via Bangkok går om 1,5 timmar..

vad röstar du på?

Jag måste bestämma mig, i veckan ska det förtidsröstas.. på söndag drar jag till Melbourne med ett kortare stopp i Bangkok på vägen hemmåt. Mestadels jobb.. ja eller bara faktiskt. Hoppas på någon eftermiddag för att utforska Melbourne.

Men frågan e fortfarante Pirat eller inte? Eller ska man bara rösta som till Riksdagsvalet? Hmm.. äh de löser sig, men rösta ska jag. Får forska lite under kvällen. Tycker nog att det varit lite anonymt kring valet och de personer som står på listorna.

Nu ska jag följa upp gårdagens löprunda med en till, alternativt en långpromenad.

Köp medges ej

Va på affären förut, handlade för kanske 280 kr, skulle betala med kortet som vanligt. Pinsamt nog gick inte köpet igenom.. fan, ingen täckning. Shopping och fest  i gbg under helgen tog viss lite hårt.. och hyran drogs visst idag. Behöver mer lön, sparkontot minskar...