SJ/Tradera vs. egen bil

Stockholm till helgen.. tänke ta tåget: kostade ca 850 spänn. På tradera tyckte folk att det var värt ca 150 enkel, han inte med att buda så nu får det bli bilen istället.

tro det eller ej, men jag har faktiskt varit på gymmet idag!

Oyes, det stämmer! Äntligen tog jag mod till mig och gick till gymmet. Försökte i förväg hitta på några bra ursäkter om jag skulle stöta på min tränare.. men, phuu, jag slapp träffa honom ! ;)

Nu börjar det nya livet, träning minst 3ggr per vecka.

.. nu är kycklingen i lergrytan klar.

Springsteen

En super helg i österrikiska alperna med blå himmel och perfekta backar. Det känns rätt gött att ha biljettter kirrade till Springsteen i sommar också.

650 spänn för en klippning

Jag har fått frillen fixad, blev najs faktikst e mkt nöjd... men puhh måste gnälla på priset.. 650 med nån hair gum produkt. Men massagestolen under hårtvätten e jue värt en del !

Nyss hemkommen från promenix, maten fixade sig själv i ugnen under tiden. Italiensk kyckling.

Tillbaks på jobbet, efter två dagar ångrar jag att jag typ längtade tillbaka efter tre veckors semester. Skoj på jobbet med de där med att gå upp på morron e inte min grej alltså. Att börja före klockan 10 borde inte finnas.

Brödbak



Testade blåbärsbröd.. sjukt gott.

im spotiyed

Tackar så mkt el Henko. Behöver man köpa eller ladda hem musik.. njea, inte när spotify kommer in i ipoden!

jakten har börjat

Jag vill ha ett Spotify konto.. alla har de.. eller alla vill ha de. Fri musik och typ all musik. Problemet är att man måste få en "invite".. jag gör vad jag måste! Har du en till övers? ;)

Äh de finns att köpa på tradera för 35kr kanske värt de, eller ?

varning!

Vill varna er alla för att ha någonting att göra med Bredband2. Har sedan den 4 december 2008 försökt att nå dem gällande felaktiga fakturor och senare för uppsägning av bredbandstjänst. De svarar varken på mail eller telefon. har försökt att vara snäll men nu är det slut på de...

jobbskatteavdrag

Läste en artikel om jobbskatteavdraget på DI.se. De skriver om en sajt, jobbskatteavdrag.se, där man kan räkna ut vad Anders Borg har gjort för dej.
Måste väl erkänna att de privat känns rätt gött att ha fått skatten sänkt. Men vad betyder det för alla dem som blir utförsäkrade från de socialförsäkringssystem regeringen ständigt försämrar.

på nyårsafton i örebro

Handlade lite inför nyårsmiddan på Ica Maxi i Örebro.
Men ja menar har man inte dragkrok och kärra så... soffan fick nästan plats på taket hur som.
Man kanske skulle ha med sig eget att sitta på... då gäller det att snabbt va uppfinningsrik.


städar bland papper

Äntligen! Nu blev alla papper från 2008 insorterade snygggt i sin pärm, var visst en del kvar från 2007 åxå. Årets nyårslöfte kanske skulle vara att sätta in pappren allt eftersom de kommer.