Äntligen semester!

Olala, vad skönt. Nu e de äntligen semester i dryga tre veckor!

Warszawa

Har senaste veckan betat av 5 länder tror ja, nu e man i Polen.
Helt ok här i Warszawa en skön blandning mellan östindustri och investeringar från väst. Sjukt påkostade hotell och kontor från multinationella bolag.
Men av nån anledning känns de som folk förföljer mig, försöker lönnmörda mig, förgifta mig.. i morgon har vi privat chaufför som ska ta oss till Łódź, vänta under mötet och köra oss tillbaka.

Var rätt gött med en öl faktiskt.




lost and found

I morse hände nått lite läskigt.. vaknade, trött, tog en dush och iväg till frullen. Nu börjar de.. var helsäker på var jag skulle, var frukosten var och hade liksom planerat vad jag skulle käka. Ut ur hissen och känner mej helt förvirrad, inte en susning om var jag är.. tog en stund innan jag fattade. Dags att va hemma en stund kanske ;)


värsta fyndet - nu drar ja!

Dags för hemfärd, ska bli gött att komma hem för en dag. Sedan.. Warszawa.
Gjorde mig ett fynd härromdagen. Bakfull försökte jag prova ut ett par nya solbrillor. Tror jag mest lyckades med att trötta ut killen som sålde dem. Men ett fynd blev det, RB Wayfarer!



Månsken över NY

Jag vill tillbaka...


att underhålla ett sällskap

Jess! Har äntligen lärt mig the tricks. Se och lär.. men de kostar er dyrt. Och jag berättar inget förrän tiden är inne...

Business tennis

Började dagen med 3 timmar tennis och affärsmöte. Spelade dubbel med och mot stenrika state of the art amerikanen John. Rundade av med en pilsner i solen och en tur med en Lamborghini Murcielago. Njea.. men fick iaf provsitta den. Avslutade kvällen med en nice steak. Dags nu för att ta hand om solbrännan.


let's show you manhattan!

Spanade in mahattan från baksätet i en bil.. ja så gör man i USA. Hoppas på mer tid i manhattan på tisdag, blev riktigt sugen på att bara gå runt och kolla. Fick hur som en glimt av 5th ave, central park, brodway, ground zero, time square och lunch i Battery park med utsikt mot frihetsgudinnan. Blev förvånad över hur lugnt tempo det är här och hur grön staden är med alla parker och träd/buskar överallt. Vill ha mer!

last stop before heaven

Först viktigt möte sedan lite shopping på en poutlet sedan middag.... helt normalt.
MEN nu kommer de.. vår kund tog oss med på vad som skulle vara livemusik och en rolig snubbe. Jag lovar, medelåldern var minst 70, oh my god.. this is last stop before heaven. Det var liksom som värsta mardrömen, undrar och kan fortfarande inte bestämma mig för om det är så man vill va gammal. Tror inte det. Amerikanska gamlingar, ansiktslyfta, fettsuga (njea kanske inte de), sminkade, you name it.. som tror att det fortfarande e 1950. Ahhhh! Jag vill till manhattan!


Toan på last stop before heaven


Shoppade skor

mmm.. avokado

Sushi, njea, inte med avakado från Konsum!
Bland det äckligaste jag sett faktiskt, avokadon var möglig rakt igenom.



Men snygga skor blev det, helt utan mögel, helt i silver!




Miljöpolitik vs globalisering

Apropå regeringens/moderaternas miljöpolitik och debattartikeln i DN idag. Moderaterna har ett 12 punkts program för att driva igenom ett minskatt utsläpp av koldioxid inom vägtransporter. Biobränslen och skatter ska utvecklas och sänkas. Forskning och subventioner ska till.

Att åka tåg Karlstad – Stockholm över helgen kostar 779 kr. Fuck off! Och kom tillbaka när ni har ett förslag som gör att folk har råd att välja ett redan existerande, miljömässigt bättre alternativ.

Nästa vecka flyger jag till Toronto via Newark. Vilket enligt Tricorona Green ger ett utsläpp på 3,87 ton koldioxid.. skäms på mej.. men ska bli fett najs att se New York! You must love globalisering ;)