Marknadsföring, Kommunikation, Management.

Så ser hösten ut. Och resor då förståss. Augusti - Oktober ska 5 världsdelar avklaras.

Europa: Frankrike, Tyskland, Spanien m.fl.
Asien: Kina
Oceanien: Astralien (inte helt spikad för oktober, men var där i juni)
Amerika: Usa
Afrika: Sydafrika

Men var tog utbildningen i varumärkesstrategi och kommunikation vägen?

Idag startade även jobbet med nya webbplatsen mera skarpt, utbildning i
CMS och därefter redaktörsarbete.

airtunes... musik trådlöst bara i itunes ?

Jag har nyss installerat min nya airtunesgrej och upptäckte man måste ha airfoil för att kunna lyssna på annat än itunes trådlöst... pust! Varför vill man ha äckliga apple?

Men vad gör man inte för att kunna lyssna på storförlustmusiktjänsten trådlöst på stereon.

uteblivet guldkort på sas

Suck! Verkligen på grund av SAS obegripliga system och förmåga, hur svårt kan det vara att registrera några poäng på Eurobonuskortet när man bokar sin biljett med kortet och alltid drar det vid incheckning.. skärpning!

Funderar på att skaffa
(First Card) Priority Pass istället, de lovar guld och gröna skogar, dvs inträde på 600 lounger runt om i världen. Frågan e om det är värt pengarna?

då var det slut på det roliga

Hur som var det slut på det enkla livet, dags för en smula allvar och extrem kalenderplanering. Idag började jag att jobba igen efter 5 sköna och upplevelserika semester veckor (återkommer till detta nån dag). Smygstartade med några timmar på jobbet i förra veckan med det gills inte riktigt.

Dagen har gått i full fart, ingen vila eller mjukstart direkt. Gick bla igenom höstens aktiviteter och det är återigen en helt otroligt fullbokad höst. Vi (jag) annordnar 2 stora mässor med tot 3 montrar i egen regi... samtidigt som kunder behöver hjälp på sina, dessutom ska kundbesök avklaras. Första resan går till Johannsesburg om ca 2 veckor. Följs upp med bla Düsseldorf, New Orleans, Sydney (kanske), Madrid och Paris.

I morgon fortsätter mässplaneringen och arbete med nya webbsajten följt av ledningsmöte.