utsikt från ett varmt kontor

Värme i all ära, men hur skönt är det på ett varmt kontor utan aircon? Ge mig semester!


you must love tv4

Citat från EM finalen: "Han maskerar tåpajen med ett skott från höften".

kunde inte stå imot längre

Då har jag köpt TV, en digitalbox som tack och lov funkar med projektorn.
Har snurrat runt på stan och skaffat allt som behövs för att fixa kablar och snygga till. T.o.m. en borrmaskin slank det med. Men som vanligt när man ska upp i taket och greja finns inte stegen i källarn. Pust, varför ska man ha 4m i takhöjd?!

känd från internet...

Sommaravslutning med jobbet, öl, lekar och mat. Sedan bar det av mot... Harrys, puh!
Vad får folk att tro att man vill prata för att de sett en på nätet.. Fuck off, dra, skaffa ett eget liv.. tankar som kom. Synd eller tur att man håller dem för sig själv?

Sommar Plaza

Skulle bli en helt vanligt kväll med nätverkande, god mat och intressanta diskussioner. En lugn kväll på Plaza.. ingen sa nått om att de skulle bli sommar Plaza.. mer trevligt folk kom och drikarna trillade in.. att man aldrig lär sig att tänka tanken - att det inte e särskilt najs att va bakis på jobbet. Å shitt så bakis jag har varit, ångest ångest! Men i möra e det sommaravslutning med jobbet! Och jag har antagligen då glömt allt.

Midsommar, vad hände?

Stuga i Torsby, mkt folk, mkt skoj! Evelyn kom på besök om jag inte missminner mig. Gurkor gick sönder, vinet tog slut, lekar lektes.. sanning och konsekvens - känn på den! S sod för smiskandet, tveklöst roligast men tyvärr är bilderna redan preskiberade.

Fribbagolf

Premiär för fribbagolf, sjukt skoj första hålen. Sedan mest fokus på annat... det blir mest en massa prat, om plugget och pop och bio såklart... eller nåt. Superskönt väder hur som!

Fick reda på idag att jag antagligen ska klämma in både Warszawa och New York före semestern!

Många förkortningar blire...

FRA, KGB, STASI, NSA, DDR

inget nytt

Idag:
Möte, möte, möte.
Promenad.
Tvätt.
Film.

Snart midsommar da!

Sammanfattning av helgen

Torsdag: vaknar en aning bakis efter en oplanerad utgång, som tur var ledig från jobbet.. slutade med att telefonen ringde typ hela dagen, ingen ledighet alltså!
Fredag: Ledig från jobbet.. telefonen ringde en del men softade mest. Somnade i soffan (2-3 timmar) med fotbollen på tvn
Lördag: Mot Sthlm och
WTAI. Tog de lungt på vägen upp och var på plats runt 17,30 lagom till fotbollen och kvällen första ösregn. Mot öltältet, tre snabba öl, träffar allt och alla. Kvällens höjdpunkt the Hives snäppet efter men riktigt bra ändå Foo Fighters!
Söndag: Soft på stan efter en nice hotellfrulle. Sjukt bra rea på Weekday! Fattig hem mot Karlstad igen, helt utslagen...

inget bagage i sikte

Nu börjar jag bli trött på detta, var rätt nöjd igår. Men nu, skit ner er SAS, Air Berlin å alla andra bolag! Samma skit hos alla. Jag vill bara ha min väska, snälla.

Hemma igen!

Känns hur skönt som helst att va hemma igen. Trotts sjukt sena flyg, inställda flyg och borttappat bagage är jag ändå rätt nöjd.

Haddaway live!

Jag var på exhibitor party i lördags... live på scenen bl a Temtations och Haddaway. Hehe, tyskt eller retro?





Typ en vecka kvar

Börjar nästan få lite hemlängtan.. att det åxå e 30grader varmt hemma gör jue inte saken bättre. Istället står man i en mässmonter i Tyskland 9 timmar per dag.. pratar med folk från hela värden.. ganska ok, men vill hem till min säng.

Schweinhaxe abend!