Segercigarr!


På plats i Düsseldorf men vad blev det för hotell ?

Det här hotellet kostar 2000 per natt, i Vietnam hade man bott bättre för 10$. Katastrof!






Enda minnesvärda från lördagen


Oh nej inte en matblogg till

Måste bara lägga upp en bild på den groteska portion mat som jag lyckades klippa i mej! Jag dör!



where the action is

Så då var de klart, biljetten är bokad till Where the action is! Blir jämt gôr skôj dä!

laga mat medans man tränar är nästan som att ha en husa!

Hur perfekt är det inte att komma hem från tränignen å maten är serverad... idag lagades det lasagne medans svetten lackade på gymmet.

image80

Pust, snart dags för utlandsjobb!

Snart e det dags för 14 dagar i Düsseldorf slitandes på en av de största branschmässorna, Drupa. 18 mässhallar ca 400 000 besökare. Visst ska de bli skoj, men fick en uppenbarelse om att det bara var en vecka kvar nu i morse. Stress, sjukt mycket kvar att fixa!

jag klarar mej rätt bra utan tv!

Nu är det snart 1 år sedan tvn åkte ut.. klarar mig rätt så bra. Men ibland så händer det, då och då får man en chockartat upplevelse. Detta hände under helgen, ligger i soffan hemma hos N å kollar på tv. Plötsligt går reklamen igång och i rutan visas detta helt sjuka, perverterade... ja, jag saknar fler ord!



Har inte bestämmt mig än om det vidrigaste är att han ler och kittlar henne under sjukhuslinnet med handen i asken.. hon fnittrandes. Eller när hon biter honom i röven på tunnelbanan å ser lite småkåt ut!

Men vem orkar

Typ inget blir gjort ikväll.. orkar varken tömma diksmaskinen, vika tvätten sedan i söndags, putsa klart eller plocka bort fönsterputsgrejset jag började med i söndags.. orka!

Bli soffan istället, i morgon ska jag ha sovmorgon!

Sjukt otränad

Kom just att tänka på att de var säkert 2 v sedan jag såg gymmet.. jag som trodde jag hade kommit i gång med träningen på ett seriöst sätt. Å korv på de! 2 ggr på mindre än en vecka! Pust!

Grilla korv

Sjukt trevlig naturupplevelse idag. Vi tog en tur ut mot vänern, packade bilen med korv, bröd, kaffe och bullar. Hur gött e de inte att sitta och se på solnedgången, grilla och sippa på en kopp kaffe.. det lär bli fler ggr.




Golvet på plats

Jess alltså, nu e äntligen golvet på plats. I går skruvades de så att man har träningsverk idag. De blev snyggt åxå.. kommer lätt att belönas med ett par invignings-/fredagspilsner!



Det blev en öl...

Det som skulle bli en promenad i kvällssolen blev istället en stilla öl med utsikt över klarälven. Mycket trevligt!
Men konstigast var nog bråket mellan ett gäng pundare/alkoholister vid Klarabron.. 3 polisbilar kom iaf för att reda ut det.. då hade en av de inblandade rymt ned i vattnet.. grymt uppfriskande!


Gröna fingrar

Nu har stora planteringshysterin börjat. Planterade till jorden tog slut..  det ska bli lite mera kryddväxter åxå!


Var är alla murklor?

Begav mig på murkeljakt i dag.. en fågel viskade om att det skulle finnas sånna. Men fan heller! Hur som vart det en najs promenad i skogen.




Bäbiskoll

Idag kollade jag in lilla Flora... sjukt liten, nyss född. Låg å sov på min arm faktiskt. Dessutom med ett öga öppet. Nästan som mej... det gäller att hålla lite koll medans man sover. Man blir lite förundrad över hur det kan vara en sån liten skillnad mellan att vara glad till att halvsekunden senare vara helt förtvivlad och sekunden senare mycket glad.

 


Jag spyr på Simon Gärdenfors

Jag blir så trött.. det kvittar vilket radioprogram eller vart man än vänder sig i media. Nog fan får Simon Gärdenfors och hans 120 dagar en plats. Jag spyr lite extra på p3 som lyckas få med han i varje program.

Balkong 2008

Jepp då var de dags att inreda ballen! Så svårt att bestämma hur den ska bli bara.. började skissa lite i Photoshop. I morrn e det dags att få golvet på plats iaf.