mätt och belåten

Lyckad matlagning, hemgjorda fiskburgare och mandelpotatismos. Kanske inte de roligaste tillbehören men ändå gött. Allt kravmärkt och moset/potatisen närproducerat.




Allt annat än vad man blev på restaurang Drott igår. Vi var ett sällskap som käkade till huvudrätt: stenhård och torr kyckling, kalventrecote med nått som såg ut som micrad bearnaisesås och jag som fick torr fisk dränkt i smör och typ uppvärmd potatissallad. Och till efterrätt: överfriterad camembert eller cremebrule som luktade butangas. Haha fast vi fick faktiskt några praliner efter att skickat tillbaks efterrätten. Pralinerna glömde servisen dock plocka ur plastpåsen de låg i. Undrar vart det där med snygg presentation tog vägen.

Drott igen, nej tack. Själv e bäste kock!

snacka om diskriminering

Upptäcker denna skylt när jag hungrar efter frukost på Barajas flygplats i Madrid.


... en vecka tidigare

Missade att skriva om den bästa detaljen. Ankommer Washington DC, efter ca 2h kö vid passkontrollen är det äntligen min tur. Killen bakom disken lutar sig tillbaka om gäspar med en klar markering. Jag känner mig lite sliten efter resan och frågar om han också är trött. Och svaret: "I’m so fucking tiered of all fucking people coming to our country".
Vad ska man svara på det? In kom jag hur som efter de vanliga frågorna och fotografering.

I’m so fucking tiered of all fucking people coming to our country


on the road again

Minst sagt ett tag sedan senaste inlägget. Fullt upp på jobbet, möten och mässor. Lanseringen av nya sajten är riktigt försenad.

Reser en massa, har i princip varit borta i 3 veckor nu. Först var det en vecka i Paris (mässa) följt av ett kort besök i Bryssel. Möte med företagets Thailändska distributör och middag med den Belgiska, Moules frites och belgisk öl.
Nästa anhalt Düsseldorf, första gången med 2 montrar på samma mässa.. men det gick bra! Schweinsachse, alt bier och allt för sena nätter verkar va standard varje gång man är på besök.


Segerskumpa!

Mellanlandade i Karlstad 2 nätter nog för att hinna tvätta och packa om.. så klart blev väskan försenad 24 timmar. Helt fel tillfälle! Förberedde mig på tokshopping, men det löste sig. Väskan packad och iväg igen mot Luissianna och New Orleans. Kommer fram utan väska igen, tullade den i Washington men UA skickade den till Chicago istället.

Morgonshopping, ny mässa och fortsatt satsning i USA. Creolskt på menyn.. räkor, krabbkaka och krokodil! Man tröttnar dock rätt snabbt på bargatan Bourbon st med alla hak, porrklubbar och sunkiga barer. Luktar dessutom sjuukt vidrigt dagtid. Bourbon st. ger ingen rättvisa till i övrigt trevliga French quarters. Med klassiska Cafe du mont och alla gatumusiker, dock kan man, som man borde i alla städer, föra bort och låsa in alla mimare.

Reser hem imorgon igen men före det en uppfäljning på gårdagsnatten med texas hold 'em på casinot, sjukt skoj!


Utsikt från rummet, Mississippi.


Bourbon St.


Spelar Dylan.